ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μανικιούρ

To Nailed Athens κάνει πραγματικότητα την απόλυτη περιποίηση νυχιών, όπως ακριβώς σας αξίζει! Σας προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες μανικιούρ για εμφανίσεις ξεχωριστές, καθημερινές και βραδινές. Όμορφα και καλοσχηματισμένα νύχια είναι, πάντα, το αποτέλεσμα που σας παρέχουμε, το ισχυρό όπλο της γυναικείας γοητείας. Απλό ή ημιμόνιμο μανικιούρ για κάθε σας περίσταση!

Πεντικιούρ

Αν θέλετε να βελτιώσετε την ψυχολογία αλλά και την υγεία σας, μία ολοκληρωμένη περιποίηση των ποδιών σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το σωστό πεντικιούρ είναι το ατού στα καταστήματα του Nailed. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει κάθε σας πάθηση (κάλους, σκληρύνσεις, μυκητιάσεις κ.λπ) με συνέπεια στις άριστες συνθήκες υγιεινής και τα αποστειρωμένα εργαλεία.

Θεραπευτικό

Πεντικιούρ Οι περισσότεροι από εμάς, μένουμε ατελείωτες ώρες όρθιοι λόγω της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να υποφέρουμε από πόνους στα πόδια. Στο Nailed Athens παρέχουμε επαγγελματική αντιμετώπιση των πιο δύσκολων προβλημάτων των ποδιών – αφαίρεση κάλων – ορθονυχία – υπερκεράτωση – ονυχοκρύπτωση.

Τεχνητά

Τα Τεχνητά Νύχια προσφέρουν ομορφιά, καλαισθησία και αυτοπεποίθηση. Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, η διαδικασία πρέπει πραγματοποιηθεί από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία. Ελάτε να δοκιμάσετε τις έμπειρες τεχνικές του Nailed Athens για επιμήκυνση και ενίσχυση των φυσικών σας νυχιών με σταθερά υλικά υψηλής ποιότητας (gel ή ακρυλικό).

Αποτρίχωση

Η αποτρίχωση με κερί είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές αποτρίχωσης και στο Nailed Athens γίνεται με προϊόντα επαγγελματικά και υπο – αλλεργικά ώστε να αποφεύγονται οι ερεθισμοί στο δέρμα σας και το αποτέλεσμα που δίνει να είναι λείο, όμορφο και απαλό δέρμα.

Φρύδια

Με σκίαση, τρίχα-τρίχα, με την χειροκίνητη τεχνική microblading (microstroke) οι beauty experts του Nailed στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών (τατουάζ φρυδιών) θα δώσoυν στα φρύδια σας την πυκνότητα, το σχήμα και την ένταση που επιθυμείτε. Με την πολυετή μας εμπειρία τόσο σε αισθητικό όσο και σε ιατρικό μόνιμο μακιγιάζ, εγγυόμαστε τη φυσικότητα και την αρμονία του αποτελέσματος.

Βλεφαρίδες

Η περμανάντ βλεφαρίδων είναι η μόνιμη καμπύλη που δίνουμε στις βλεφαρίδες, με εφαρμογή συγκεκριμένης τεχνικής με ειδικά προϊόντα. Η βλεφαρίδα αποκτά φυσική ανοδική τάση, που δεν μεταβάλλεται και δεν χρειάζεται επιπλέον περιποίηση. Εάν θέλουμε να τις κάνουμε πιο έντονες, για ένα πιο έντονο βλέμμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μάσκαρα, τονίζοντας το χρώμα και το πάχος τους. Η περμανάντ βλεφαρίδων εφαρμόζεται σε γυναίκες, αλλά και σε άνδρες εφόσον το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Σε έναν άνδρα με ευθείες βλεφαρίδες ή σε βλεφαρίδες με μικρή κλίση, το αποτέλεσμα θα δείχνει φυσικό, όπως στους άνδρες με καμπύλες βλεφαρίδες.

Μακιγιάζ

Ένα επιτυχημένο μακιγιάζ δεν αρκεί μόνο να συμβαδίζει με τις τάσεις της μόδας. Το πιο σημαντικό είναι να συνδυαστεί σωστά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα των ματιών και τους τόνους της επιδερμίδας. Οι επαγγελματίες μακιγιέζ του Nailed Athens σας παρέχουν υπηρεσίες επαγγελματικού μακιγιάζ. Είτε πρόκειται για ένα ελαφρύ (πρωινό) μακιγιάζ, είτε για βραδινό ή βραδινό, οι makeup-artists θα σας «μεταμορφώσουν» ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες σας. Σε κάθε μακιγιάζ λαμβάνονται υπόψη οι δερματικές σας ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες σας.

Κατάστημα 1 Λεφέρβ 4, Νέος Κόσμος Τηλ.: 210 99 11 089

Κατάστημα 2 Ευδόξου 6, Νέος Κόσμος Τηλ.: 210 92 33 567